2 Eylül Cumartesi TV'de Spor Ekranı

A Milli Futbol Takımımız 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 7. maçında bugün Ukrayna ile karşılaşıyor. Türkiye için çok büyük önem taşıyan deplasmandaki bu mücadelede Türkiye güçlü rakibini yenip, avantaj sağlamanın peşinde.

2 Eylül Cumartesi TV'de Spor Ekranı
02 Eylül 2017 - 00:47 - Güncelleme: 03 Eylül 2017 - 10:13

Şimdiye kadar oynadığı maçlarda Kosova'yı iki kez mağlup eden, Finlandiya'yı deviren A Milli Takımımız, Hırvatistan'la deplasmanda, Ukrayna ile sahasında berabere kalırken, İzlanda'ya mağlup olmuştu.

2 Eylül Cumartesi 21.45'te Ukrayna'nın Kharkiv şehrindeki Metalist Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadele TV8'den ekranlara naklen gelecek.

İSPANYOL HAKEM

Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan David Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan'ın yardımcılıklarını ise Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.

EMRE&ARDA TAKIMDA

21014 yılının Ağustos ayındaki İzlanda deplasmanından beri A Milli Takım forması giymeyen Emre Belözoğlu ve Fatih Terim'le yaşadığı problemler sonucu Haziran ayından beri Milli Takım'dan uzak kalan Arda Turan'ın ilk onbirde görev yapması bekleniyor. 

Süre aldıkları taktirde, Arda Turan 98, Emre Belözoğlu ise 94. kez Milli formayı giymiş olacaklar.

MUHTEMEL 11’İMİZ

Volkan Babacan – Şener, Serdar Aziz, Ömer Toprak, Caner – Mehmet Topal, Emre – Cengiz, Hakan Çalhanoğlu, Arda – Cenk

BURAK CEZALI

A Milli Takım'da Kosova maçında gördüğü sarı kart yüzünden cezalı duruma düşen Burak Yılmaz Ukrayna'ya karşı forma giyemeyecek. Trabzonsporlu yıldızın 5 Eylül'deki Hırvatistan maçında ilk onbirdeki yerini alması bekleniyor.

İLK MAÇ 2-2

Geçtiğimiz yıl 6 Ekim’de Konya'da oynanan ilk karşılaşmada Türkiye ile Ukrayna 2-2 berabere kalmıştı. İlk yarım saat içinde Yarmalenko ve Kravets'in golleriyle 2-0 yenik duruma düşen Milli Takım, 45.dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle durumu 2-1'e getirmiş, 81.dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun penaltısıyla da sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum