Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi potasında kalmak isteyen Fenerbahçe ve kötü günleri atlatmak isteyen Galatasaray’ı zorlu bir 90 dakika bekliyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta
09 Nisan 2022 - 23:38
Süper Lig’in 32. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy, Samet Çavuş üstlenecek.

Fenerbahçe – Galatasaray maçı öncesinde Fenerbahçe Süper Lig’de 56 puan toplarken, Galatasaray'ın 41 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe – Galatasaray arasındaki derbi 10 Nisan Pazar günü saat 20:30'da (10 Nisan 2022) Ülker Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği bu kritik maç beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe – Galatasaray maçının canlı anlatımını Futboo.com’da yer alan Canlı Skor bölümünden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe – Galatasaray muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i: Altay Bayındır, Osayi Samuel, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, Diego Rossi, İrfan Can, Mert Hakan, Serdar Dursun

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Fernando Muslera, Nelsson, Marcao, Aanholt, Ömer, Taylan, Cicaldau, Berkan, Emre, Babel, Gomis

İki takımın son durumları

Fenerbahçe, derbi öncesinde Süper Lig'de oynadığı 31 maçta 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Sarı-lacivertli ekip 31 haftada 56 puan toplamayı başardı.

Galatasaray ise derbi öncesinde Süper Lig'de oynadığı 31 maçın 11'ini kazandı. Galatasaray 8 maçta sahadan beraberlikle ayrılırken, 12 de yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı takım 31 maçta 41 puan toplayabildi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki en kötü yabancı 11

YORUMLAR

  • 0 Yorum