Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaşacak. Korona virüs sonrası başlayacak Süper Lig’de Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki mücadele Kadıköy’de oynanacak. Seyircisiz oynanacak Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanaldan, saat kaçta yayınlanacak?

Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
12 Haziran 2020 - 14:21 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 16:29

Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Kayserispor ile karşılaşacak. 12 Haziran Cuma günü oynanacak Fenerbahçe - Kayserispor maçına korona virüs önlemleri nedeniyle seyirci alınmayacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesi iki takımın son durumu, muhtemel 11’ler ve maçın detaylarını sizler için derledik.

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman?

Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki maç 12 Haziran Cuma günü oynanacak. Fenerbahçe ile Kayserispor’u Kadıköy’de karşı karşıya getirecek maç 21:00’da başlayacak. Bu kritik maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki karşılaşma 21:00’da beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran beIN SPORTS, kalan haftalardaki tüm maçları canlı olarak yayınlamaya devam edecek.

Fenerbahçe Kayserispor maçı muhtemel 11’leri

Fenerbahçe’de karşılaşma öncesi Hasan Ali Kaldırım cezalı, Alman yıldız Max Kruse ise sakat. İki oyuncu da maç kadrosunda olmayacak. Hafif sakatlığı bulunan Vedat Muriç’in ise Kayserispor karşısında sahada olması bekleniyor. Kayserispor’da ise karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.


Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i: Altay, Jailson, Faletta, Serdar Aziz, Dirar, Jailson, Gustavo, Ferdi, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Vedat Muriç (Mevlüt Erdinç)

Kayserispor’un muhtemel 11’i: Lung, Diego, Emre, Kvzric, Sapunaru, Yasir, Campanharo, Mensah, Brije Dja, Hasan, Mesanovic, 

Fenerbahçe Kayserispor Süper Lig’de son durumları

Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. İlk 26 haftada Fenerbahçe topladığı 40 puanla ligde 7. sırada yer alıyor. Geçici olarak teknik direktörlüğe Tahir Karapınar’ı getiren Fenerbahçe 26 lig maçında 11 galibiyet aldı.

İlk 26 haftada Kayserispor ise ligin en kötü performansını sergiledi. Kayserispor 26 hafta sonunda topladığı 22 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Süper Lig'de son puan durumu


YORUMLAR

  • 0 Yorum