Göztepe Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’in lideri Trabzonspor, 27. haftada deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. 12 Haziran Cuma günü oynanacak Göztepe - Trabzonspor maça seyirci alınmayacak. Göztepe - Trabzonpsor maçı öncesi iki takımın son durumu, muhtemel 11’ler ve maçın detaylarını sizler için derledik.

Göztepe Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
12 Haziran 2020 - 14:23 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 16:34

Süper Lig’in 27. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. 12 Haziran Cuma günü Göztepe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma saat 21:00’da başlayacak. Göztepe Trabzonspor maçını hakem Zorbay küçük yönetecek.

Göztepe Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Göztepe ile Trabzonspor arasındaki maç 12 Haziran Cuma günü saat 21:00’da oynanacak. İzmir’de oynanacak Göztepe Trabzonspor maçı beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. beIN SPORTS Süper Lig’deki kalan haftalardaki karşılaşmaları yayıncı kuruluş olarak yayınlamaya devam edecek.

Göztepe Trabzonspor maçının muhtemel 11’leri

Karşılaşma öncesi iki ekipte de çok büyük bir eksik bulunmuyor. Korona virüs salgını sırasında Trabzonspor’dan ayrılan John Obi Mikel yok. Göztepe de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Göztepe’nin muhtemel 11’i: Beto, Titi, Gassama, Berkan, Schwechlen, Halil, Soner, Serdar, Mossoro, Napeleoni, Deniz

Trabzonspor’un muhtemel 11’i: Uğurcan, Novak, Pereira, Hosseini, Hüseyin, Abdülkadir, Jose Sosa, Yusuf, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth


Göztepe Trabzonspor Süper Lig’de son durumları

Süper Lig’in ilk 26 haftasında Göztepe topladığı 37 puanla 8. sırada yer alıyor. 26 hafta sonunda 53 puanı bulunan Trabzonspor ise Süper Lig’de lider durumda bulunuyor.

Trabzonspor’un en golcü oyuncusu Alexander Sörloth, Süper Lig’in aynı zamanda gol krallığı listesinde ilk sırada yer alıyor.

Süper Lig'de son puan durumu


YORUMLAR

  • 0 Yorum