Galatasaray - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray - Gaziantep FK maçı! Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşması oynanacak. Galatasaray - Gaziantep FK maçıyla ilgili tüm detaylara raporumuzdan ulaşabilirsiniz.

Galatasaray - Gaziantep FK maçı hangi kanalda, saat kaçta?
20 Haziran 2020 - 00:42

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. 21 Haziran Pazar günü oynanacak Galatasaray - Gaziantep FK maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek. Galatasaray ile Gaziantep FK arasındaki mücadele Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

Galatasaray geçtiğimiz hafta Rizespor'a deplasmanda mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılı takım Gaziantep FK maçı öncesi Süper Lig'de 50 puanla 4. sırada yer alıyor. Geçen hafta Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK 33 puanda bulunuyor.

Galatasaray'da Gaziantep karşısında sakatlıkları nedeniyle Muslera, takımdan ayrılan Andone ve cezaları bulunan Ryan Donk ile Adem Büyük forma giyemeyecek.

Galatasaray - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Galatasaray ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma 21 Haziran Pazar günü saat 21:00'de oynanacak. Galatasaray ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın son 3 maçı

Sivasspor 2-2 Galatasaray

Galatasaray 0-0 Beşiktaş

Rizespor 2-0 Galatasaray  

Gaziantep FK'nın son 3 maçı

Gaziantep FK 1-1 Trabzonspor

Alanyaspor 1-0 Gaziantep FK

Gaziantep FK 1-1 Ankaragücü

YORUMLAR

  • 0 Yorum