Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki mücadeleyle ilgili tüm detaylar, Beşiktaş - Antalyaspor maçının hangi kanalda olacağı ve diğer bilgileri sizler için derlerdik.

Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta
12 Haziran 2020 - 14:20 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 16:33

Beşiktaş ile Antalyaspor Süper Lig’in 27. haftasında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma 13 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Vodafone Park’taki Beşiktaş Antalyaspor karşılaşmasını hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

13 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma saat 21:00’da başlayacak. Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki maç 21:00’da beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Antalyaspor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Beşiktaş’ta Antalyaspor maçındaki eksikler

Süper Lig’in geride kalan 26 haftasında Beşiktaş topladığı 44 puanla 5. sırada yer alıyor. Tamer Tuna’nın çalıştırdığı Antalyaspor ise topladığı 30 puanla 11. basamakta yer alıyor. Beşiktaş’ta korona virüs salgını sırasında takımdan ayrılan Loris Karius ve sarı kart cezası bulunan Burak Yılmaz forma giyemeyecek.

Antalyaspor’da ise sakatlığı nedeniyle ülkesine giden ve henüz dönmeyen Charles forma giyemeyecek.


Beşiktaş son maçlarda rakibine karşı üstün

Beşiktaş, 13 Haziran Cumartesi günü karşılaşacağı Antalyaspor’a karşı son maçlarda üstünlük kurmakta zorlanmıyor. Beşiktaş, Antalyaspor ile oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazanmayı başardı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta da Beşiktaş, Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'de son puan durumu


YORUMLAR

  • 0 Yorum