Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda

Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final play-off üçüncü maçında Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacak.

Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda
01 Haziran 2017 - 11:23

Seride 3 yapan takımın finale yükseleceği play-off karşılaşmalarında Fenerbahçe, elde ettiği iki galibiyetle avantajlı konumda.

DAÇKA – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe mücadelesi yarın saat 20.00’de Volkswagen Arena’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 3 canlı olarak yayınlanacak. Murat Biricik, Mehmet Karabilecen ve Can Mavisu mücadelede düdük çalacak.

Fenerbahçe, saha avantajıyla girdiği play-off serisinde sahasında oynadığı iki karşılaşmayı da kazanmayı başardı. Seride üç yapan tarafın finale yükseleceği play-off karşılaşmalarında Fenerbahçe, yarın oynanacak müsabakayı kazanması durumunda finale adını yazdıracak.

Finalde Beşiktaş Sompo Japan – Anadolu Efes maçının galibi ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, EuroLeague’le taçlandırdığı sezonu şampiyonlukla bitirmek istiyor.

NASIL GELDİLER?

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, play-off’lara 8. sıradan giren TOFAŞ ile karşılaştı. TOFAŞ’ı iki maçta da mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, Banvit’i geçen Darüşşafaka Doğuş ile eşleşti. İlk maçta rakibini 94-72 yenmeyi başaran Fenerbahçe, ikinci maçta da 95-81’lik skorla parkeden galip ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum