Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

Basketbol Süper Ligi’nde seriyi 2-0’a getiren Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacağı maçta galip gelip, finale çıkmanın peşinde.

Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda
02 Haziran 2017 - 13:44

3 maç üzerinden düzenlenen play-off  serisinde Fenerbahçe karşılaşmalarda elde ettiği iki galibiyetle avantajlı konumda.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Darüşşafaka Doğuş – Fenerbahçe karşılaşması bugün saat 20.00’de Volkswagen Arena’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 3 canlı olarak yayınlanacak. Murat Biricik, Mehmet Karabilecen ve Can Mavisu mücadelede düdük çalacak isimler.

Fenerbahçe, saha avantajıyla girdiği play-off serisinde sahasında oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Seride üç yapan tarafın finale yükseleceği play-off mücadelelerinde Fenerbahçe, bugün oynanacak karşılaşmayı kazanması durumunda finale adını yazdıracak.

Finalde Beşiktaş Sompo Japan – Anadolu Efes maçının galibi ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, EuroLeague’le taçlandırdığı sezonu şampiyonlukla bitirmenin hedefinde.

PLAY-OFF’A UZANAN YOLCULUK

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, play-off’lara 8. sıradan giren TOFAŞ ile eşleşti. TOFAŞ’ı iki maçta da mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, Banvit’i geçen Darüşşafaka Doğuş ile final için kozlarını paylaşacak. İlk maçta rakibini 94-72 yenmeyi başaran Fenerbahçe, ikinci maçta da 95-81’lik skorla parkeden galip ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum