Eskişehir - Giresun maçı ne zaman hangi kanalda

TFF 1. Lig play off yarı final ikinci mücadelesinde Eskişehirspor, ilk maçta deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Giresunspor'u ağırlıyor. İki ekibin de amacı finalde yükselmek.

Eskişehir - Giresun maçı ne zaman hangi kanalda
28 Mayıs 2017 - 11:53

Yarı final ilk maçında Giresunspor'la 3-3 berabere kalan Eskişehirspor, rakibini bugün saat 19.00'da Yeni Eskişehir Stadı'nda ağırlayacak. 

Mücadele TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 

1.Lig’in normal sezonunda Giresunspor'la kendi evinde oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanan, deplasmanda ise golsüz berabere kalan Eskişehirspor, rakibiyle yaptığı son 7 resmi maçta mağlubiyet almadı.

İki takım arasında liglerde ve play-off'ta oynanan 21 karşılaşmada Eskişehirspor'un 14 galibiyeti bulunurken, Giresunspor ise sadece üç kez kazandı. İki takım arasında 4 karşılaşma da beraberlikle tamamlandı. 

Eskişehirspor, yarınki maçta alacağı her türlü galibiyette adını play-off finaline yazdıracak. 3-3'e kadar olan beraberliklerde de Eskişehirspor rakibine üstünlük kuracak. Karşılaşmanın 3-3 bitmesi halinde uzatmaya gidilecek. 3-3'lük skor değişmezse, finalisti penaltı atışları belirleyecek.

Eskişehirspor gibi her türlü galibiyette play-off finaline yükselecek Giresunspor, 3-3'ün üzerindeki beraberliklerde de final biletini alacak. 

Play-off'ta finale çıkacak ekipler, 4 Haziran Pazar günü, tarafsız sahada Süper Lig'e yükselmek için karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum