Fenerbahçe Avrupa'da tamam mı devam mı maçında

Sarı-lacivertli takım, 2-0'ın rövanşında Makedon temsilcisi Vardar’ı bugün Kadıköy'de ağırlıyor. Kanarya’da tek hedef, rakibini eleyip, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabilmek.

Fenerbahçe Avrupa'da tamam mı devam mı maçında
24 Ağustos 2017 - 00:04

Süper Lig'de ilk iki haftada iki beraberlik alarak 4 puan kaybeden Fenerbahçe geçtiğimiz hafta Üsküp'te Vardar karşısında da beklenmedik bir skor almış ve sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı.

Sarı-lacivertli temsilcimiz 24 Ağustos Perşembe günü konuk edeceği rakibini seyircisinin de desteğiyle eleyip, Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. 

Fenerbahçe, Makedon rakibi Vardar ile bu gece saat 20.30'da Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadeleyi DSmart 77. Kanal naklen ekranlara getirecek.

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Stefanski yönetecek.

Eksik çok

Sarı-lacivertliler, oynayacakları bu kritik maçta 4 futbolcusundan yararlanamayacak. 

İlk maçın son anlarında kırmızı kart gören Josef de Souza ile sakatlıkları süren Fernandao ve Mehmet Ekici bu geceki mücadelede forma giyemeyecek. Yeni transferlerden Giuliano de Paula ise statü gereği UEFA listesine yazılamadığı için rövanşta oynayamayacak. 

Temsilcimizin turu geçmesi durumunda Brezilyalı futbolcu grup aşamasında takım listesine yazılabilecek. 

Bu arada rakip Vardar’da ise ilk maçta kırmızı kart gören Boban Grncarov, Kadıköy’de sahada yer alamayacak.

Muhtemel onbir

Fenerbahçe'nin Vardar karşısına şu onbirle çıkması bekleniyor:

Kameni - Isla, Skrtel, Neustadter, İsmail Köybaşı - Mehmet Topal, Ozan – Dirar (Aatıf), Alper, Valbuena - Soldado 

Vardar'ın muhtemel onbiri ise şöyle:

Gacevski - Hambardzumyan, Evgen Novak, Besir Demiri, Bradevski, Spriveski, Kojasevic, Nikolov, Felipe, Blazevski, Barseghyan 

Vardar ligde galip

Fenerbahçe karşısında ilk maçı 2-0 kazanan Vardar Makedonya Ligi'nin ikinci hafta maçında Podeba'yı 4-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Vardar'ın golleri 4. dakikada Barseghyan, 45+1'de Kojasevic, 68'de Ytola ve 86'da ise Felipe'den geldi.

 

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum