Fenerbahçe-Beşiktaş final serisinin biletleri satışa çıktı

Basketbol Süper Ligi’nde 2016-2017 sezonunun şampiyonunu belirleyecek final serisinin Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak ilk iki maçının biletleri satışta. Bilet fiyatları 55 TL ile 750 TL arasında değişiyor.

Fenerbahçe-Beşiktaş final serisinin biletleri satışa çıktı
08 Haziran 2017 - 11:38

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak 1. ve 2. maçların biletleri satışa çıktı.

Yarın (9 Haziran Cuma) saat 20.00’de Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da başlayacak oynanacak karşılaşma ile başlayacak olan final serisinin ikinci maçı da aynı salonda 11 Haziran Pazar günü 18.00’de yapılacak.

Fenerbahçe Kulübü, bilet satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan play-off final serisinde dört galibiyet alan takım, şampiyonluğunu ilan edecek. Serinin ilk iki karşılaşması Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak. Üçüncü ve dördüncü mücadelelere ise Akatlar Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Gerekmesi durumunda beşinci maç Fenerbahçe Ülker Arena’da, altıncı maç Akatlar Spor Salonu’nda, yedinci maç ise Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinin ilk iki karşılaşmasının bilet satışları aynı gün başlayacak olup, aşağıda belirtilen fiyatlar üzerinden her bir maç için ayrı olarak satış yapılacaktır.”

Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan maçının bilet fiyatları (Biletix hizmet bedeli dahil, tek maçlık fiyatlar) şöyle açıklandı:

Saha içi G sırası 850 TL (yemek dahil - kombine dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 750 TL (yemek dahil)
Saha içi C-F-J sıraları 675 TL (yemek dahil)
345 (Açık Loca): 275 TL (yemek dahil)
Kat 1 – 198 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 2 – 165 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 3 – 132 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 4 – 99 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 5 – 77 TL
Kat 6 – 66 TL
Kat 7 – 55 TL

YORUMLAR

  • 0 Yorum