Potada Fenerbahçe – Beşiktaş serisinde şifresiz yayın sürprizi

Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynan final serisinin ikinci maçı yarın şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecek.

Potada Fenerbahçe – Beşiktaş serisinde şifresiz yayın sürprizi
10 Haziran 2017 - 17:02 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 17:04

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 2016-2017 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan play-off final serisi cuma akşamı Ülker Sports Arena’da başladı. Serinin ilk maçında Fenerbahçe, ev sahibi avantajını iyi kullanarak Beşiktaş karşısındaki 75-69’luk galibiyetle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki final serisinin ikinci maçı da yarın akşam, yine Ülker Sports Arena’da oynanacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma ekranlara şifresiz olarak canlı gelecek. Maç, NTV Spor kanalı tarafından yayınlanacak. Dileyenler karşılaşmayı beIN Sports kanalından da canlı olarak izleyebilecek.

Play-off final serisinde üçüncü ve dördüncü maçlar, Beşiktaş’ın sahasında, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Toplamda dört galibiyete oluşan takımın Basketbol Süper Ligi şampiyonluğuna ulaşacağı final serisinde ilk 4 maçın ardından gerekmesi halinde oynanacak karşılaşmalar iki takımın da sahasında karşılıklı olarak birer kez yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum