Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Fenerbahçe'nin 2017-2018 sezonunda Beşiktaş'la oynadığı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylar nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar tribündeki yerlerini alamayacaklar.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
02 Aralık 2019 - 11:49 - Güncelleme: 03 Aralık 2019 - 12:35

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur mücadeleleri bugün oynanacak 5 karşılaşmayla başlıyor.

Günün önemli maçında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşılaşıyor.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

3 Aralık Salı günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 20:45. A Spor'dan naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemi ise Zorbay Küçük.

Fenerbahçe seyircisi tribünden izleyemeyecek

Fenerbahçe'nin 2017-2018 sezonunda Beşiktaş'la oynadığı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı 3 maçlık cezanın son karşılaşması İstanbulspor maçına denk geldiği için sarı-lacivertli taraftarlar tribündeki yerlerini alamayacaklar.

Sarı-lacivertli takımda 3 eksik var

Fenerbahçe'de; Göztepe ile oynanan Süper Lig maçında kırmızı kart gören Luiz gustavo ve sakatlıkları süren Hasan Ali Kaldırım ve Mevlüt Erdinç forma giyemeyecek.

Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Şilili sağ bek Mauricio Isla ise Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde maçta oynayabilecek.

Tarsus İY'nu elemişti

Sarı-lacivertli ekip Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Tur'dan başlamış ve deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tur atlamıştı.

TFF 1. Lig'de 12. sırada bulunan İstanbulspor ise Pazarspor ve Büyükçekmece Tepecikspor'u kupadan eleyerek 5. tur'a çıkmıştı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmettin Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum