Fenerbahçe 'nin konuğu Başakşehir

Milli maçlar için verilen aranın ardından Süper Lig'in 4. haftası bugün Beşiktaş'ın Karabük deplasmanı ile başlıyor. Günün bir diğer önemli maçı ise Kadıköy’de Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak.

Fenerbahçe 'nin konuğu Başakşehir
09 Eylül 2017 - 00:01 - Güncelleme: 09 Eylül 2017 - 16:03

Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle verilen aranın sona ermesinin ardından Süper Lig’in 4. hafta maçları bugün başlıyor. 

Karabükspor, evinde son şampiyon Beşiktaş'ı ağırlıyor. Evsahibi takım siyah-beyazlıları mağlup ettiği taktirde 8 puana ulaşarak Beşiktaş'ın üzerinde yer alacak.

HAKEM PALABIYIK

9 Eylül Cumartesi günü oynanacak Karabükspor-Beşiktaş maçı, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. 17.00'de başlayacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. 

FENERBAHÇE GALİBİYET PEŞİNDE

Ligin ilk iki haftasında 4 puan kaybeden Fenerbahçe haftanın en zorlu maçında Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir'i Kadıköy’de konuk ediyor. 

Transfer döneminde hareketli saatler geçiren sarı-lacivertli takım bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Konuk ekip Başakşehir ise Avrupa Ligi'ndeki Ludogrets sınavı öncesi Kadıköy'den iyi bir sonuçla ayrılmak amacında.

9 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus. 

Mücadele beIN Sports1 kanalından naklen ekranlara gelecek.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

YORUMLAR

  • 0 Yorum