Fenerbahçe'ye bir övgü de Wanamaker'dan

Darüşşafaka Doğuş'un yıldızı Brad Wanamaker, Fenerbahçe hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Fenerbahçe'ye bir övgü de Wanamaker'dan
03 Haziran 2017 - 00:46

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'ye üçüncü maçta da mağlup olarak seriyi 3-0 kaybeden ve play-off'lara veda eden Darüşşafaka Doğuş'ta takımın önemli isimlerinden Brad Wanamaker seri hakkında açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE AVRUPA'NIN EN İYİ TAKIMI GİBİ..."

Rakiplerinin çok güçlü olduğunu belirten Wanamaker, "Fenerbahçe şu anda Avrupa’nın en iyi takımı gibi oynuyor. Rakibimiz üç maçta da bizden daha iyi oynayıp daha iyi mücadele etti. Bu seride onlara karşı bir maç kazanma şansımız vardı. Genel olarak sezona bakınca hem Türkiye de hem de Euroleague’de iyi bir sezonu tamamladık. Birçok kişiyi aldığımız sonuçlarla şaşırttık. Bütün takım gelişim gösterdi. Koç David Blatt ve buradaki arkadaşlarımla oynamak keyif vericiydi. Kupa alamamış olsak da bu sezonu bence başarılı geçirdik. En başından şu anda kadar büyük bir gelişim gösterdik" ifadelerini kullandı. 

TAKIMININ EN SKORER İSMİ

Fenerbahçe karşısında 35 dakika süre alan Wanamaker 17 sayı ve 5 asistle mücadele etti. Birleşik Amerikalı oyuncu bütün kulvarlar göz önünde bulundurulduğunda 15.8 sayı ile takımının sezon boyunca en skorer ismi olmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum