Mbappe'nin hayelleri, idolleri ve Liverpool

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, İngiliz basınına verdiği röportajında idollerini, hedeflerini anlatırken, Liverpool ve Klopp'a da ayrı bir parantez açtı.

Mbappe'nin hayelleri, idolleri ve Liverpool
22 Şubat 2021 - 03:24

Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, İngiliz Daily Mirror gazetesine verdiği röportajda hayallerini, hedeflerini, olanları, olacakları, kısaca her şey hakkında açıklamalarda bulundu.

Dünya tarihinin en pahalı ikinci transferi olan ve genç yaşına rağmen herkesin ağzını açık izlediği Kylian Mbappe, hayallerini, idollerini ve Liverpool’u anlattı.

Paris SG ile bir Avrupa kupası

Fransa Milli Takımı ile başarılı kalmaya ve kupalar kazanmaya devam etmek istiyorum. Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Onu da kazanmak istiyoruz. Ayrıca bir kulüp ile Avrupa kupası kazanmak istiyorum. Bunu PSG ile başarmak benim için çok daha özel olur. Çünkü, bu kupa PSG'nin ilk Avrupa kupası olacak. Bunu başarmak istiyorum.

Bireysel ödüller kazanmak çok güzel olur ama bu hayaller beni geceleri uykumdan uyandırmıyor. Bu ödülü kazanacağım diye kendime bir hedef koymuyorum. Önceliğim PSG ve Fransa ile başarılar kazanmak, kupalar almak. Bireysel ödül olursa, o da pastanın üzerindeki krema olur.

‘Zidane ve Ronaldo imza atmış isimler’

Örnek aldığım, idol diyebileceğim iki futbolcu var. Zinedine Zidane ve Cristiano Ronaldo... Ronaldo her şeyi kazandı ama bu kadar başarılı olmasına rağmen hala kazanmak için mücadele ediyor. Kazandıklarıyla asla yetinmiyor. Zidane ve Ronaldo bence futbol tarihine imza atmış isimler. Ben de futbol tarihine adımı yazdırmak istiyorum. Ben çocukken idollerime bakardım, hayaller kurardım. Şimdi, beni kendine idol olarak alan çocukların hayallerine ulaşmaları için yardım etmek istiyorum. 

‘Liverpool bir makine gibiydi’

Liverpool bu sezon adeta makine gibiydi. Kazanmayı o kadar kolay gösteriyorlardı ki bu hiç kolay bir şey değil. Bunun için çok iyi bir takıma ve çok iyi bir teknik direktöre sahip olmalısınız. Şanslılar ki Klopp gibi iyi bir teknik direktörleri var. Böylesine oynamak bir anda olacak bir şey değil. Klopp ve ekibi bunun için eminim çok antrenman yapmıştır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum