Şampiyon Beşiktaş yarın kupasını alacak

Siyah-beyazlılar sezonun son maçında Vodafone Stadı’nda Osmanlıspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde, geçen hafta şampiyonluğu garantileyen siyah-beyazlılara kupası verilecek.

Şampiyon Beşiktaş yarın kupasını alacak
02 Haziran 2017 - 13:11

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonu yarın oynanacak maçlarla tamamlanırken, Beşiktaş da şampiyonluk kupasını Vodafone Stadı’nda oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında alacak. Geçen hafta Gaziantepspor’u deplasmanda yenerek en yakın takipçisi Medipol Başakşehir ile arasındaki 4 puanlık farkı koruyan ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlılar, sezonu taraftarları ile birlikte zaferi kutlayarak kapatacak. Maç öncesi ve sonrasında statta Beşiktaşlı taraftarların da katılacağı şampiyonluk kutlamaları yapılacak.

Saat 17.00’de başlayacak olan Beşiktaş-Osmanlıspor maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Gaziantepspor maçından sonra 3 gün izin yapan Beşiktaşlı futbolcular, Osmanlıspor’un karşısına 2 günlük antrenmanla çıkacak.

Osmanlıspor maçı öncesinde önemli eksikleri bulunan Beşiktaş, karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Annesi rahatsızlanan Anderson Talisca ülkesi Brezilya’ya giderken, sakatlığı süren ve Gaziantepspor maçında da tedbir amaçlı oynatılmayan Ricardo Quaresma yarın da forma giyemeyecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, Osmanlıspor karşısında, sezon boyunca takımda fazla forma şansı bulamayan futbolcuları oynatacağını açıklamıştı. Siyah-beyazlı takımda Gökhan İnler, Atınç Nukan, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Mitrovic, Veli Kavlak, Demba Ba gibi isimlerin yarınki maçta forma giymeleri bekleniyor. Karşılaşma saat 17.00’de beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.



YORUMLAR

  • 0 Yorum