Türkiye - Hollanda maçının iki kilit ismi

2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarına Hollanda ile başlıyoruz. İşte ilk maçımızda iki takımdan iki kilit futbolcu...

Türkiye - Hollanda maçının iki kilit ismi
24 Mart 2021 - 12:02
FUTBOO | Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için Avrupa grup elemelerine Hollanda maçı ile başlıyoruz. Hollanda gruptaki en zor rakibimiz olarak ön plana çıkıyor ancak yenilmeyecek bir takım değil. İki takımdan da kilit rol oynaması muhtemel futbolcuları değerlendirdik.

Türkiye'de Hakan Çalhanoğlu'nu ön plana çıkartıyoruz. Milan'da harika bir sezon geçiriyor ve şimdi bunu milli takıma taşıma zamanı. Uzaktan atacağı şutlar ve vereceği ara paslar ile yine en büyük kozlarımız arasında. Hollanda savunması, van Dijk'ın sakatlığı sonrası eski sertliğinde değil. Hakan'ın seveceği tarz bir savunma var. Senden beklentimiz büyük Hakan! 

Memphis Depay'a dikkat!

Hollanda'da ise bize göre kilit futbolcu, en çok dikkat etmemiz gereken isim Memphis Depay. Lyon'da çok iyi bir form yakaladı. Milli takımının da en büyük silahı konumunda. Genelde Luuk de Jong oynaması halinde ilk gol silahı değil, arkadaşlarına alan açan isim oluyor. Onun açtığı alanları Depay değerlendiriyor. Buna hazırlıklı olmalıyız. Eğer adamını geçerse kalemizde büyük tehlikeler yaratabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum