TV'de Spor Ekranı.. Bugün hangi maçlar, hangi kanalda?

Yeni transferlerden kısa sürede verim alarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, günün en önemli maçında Demir Grup Sivasspor’u bu akşam ağırlayacak.

TV'de Spor Ekranı.. Bugün hangi maçlar, hangi kanalda?
25 Ağustos 2017 - 00:02 - Güncelleme: 25 Ağustos 2017 - 15:08

Ligde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’ın, Türk Telekom Stadyumu’nda konuk edeceği Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma 25 Ağustos Cuma günü 21.45’te başlayacak.

TUDOR KADROYU BOZMUYOR

Takıma yeni katılan transferleriyle sezona ikide ikiyle başlayan Galatasaray’da teknik patron Igor Tudor, kazanan kadroyu bozmayacak. 

Bu geceki karşılaşmaya, Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Mariano, Belhanda, Fernando, Tolga, Garry Rodrigues ve Gomis 11’i ile başlaması beklenen sarı-kırmızılı takım, ilk iki maçta 3 puan alan rakibine karşı galibiyet arayacak. 

Maç öncesi Galatasaraylı taraftarlar tüm biletleri tüketti. Bu gece tribünlerde 50.000 taraftarın olması bekleniyor.

SİVAS SÜRPRİZ PEŞİNDE

Ev sahibi Galatasaray’ı en son 19 Mayıs 2015’te Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında mağlup eden Demir Grup Sivasspor ise deplasmanda sürpriz yapmanın hedefinde. 

Sezonun ilk maçında Akhisar’a yenilen, ligin ikinci karşılaşmasında ise Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup eden Sivasspor, maça sol bek Ziya Erdal dışında eksiksiz kadroyla çıkacak. 

Muhammet Demir ve Premier Lig tecrübesi bulunan Arouna Kone ise kırmızı- beyazlı ekibin gol silahları olacak. Everton’dan transfer edilen Kone, geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor ağlarını sarsmıştı.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

YORUMLAR

  • 0 Yorum