Vitor Pereira'nın dünyaya sunduğu yıldız isim

Kariyerini Çin’in Shangai SIPG takımında sürdüren Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, verdiği bir röportajda James Rodriguez ve Danilo hakkında konuştu.

Vitor Pereira'nın dünyaya sunduğu yıldız isim
22 Mayıs 2020 - 18:55 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 19:42

Geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, TuttoMercatoWeb ile yaptığı röportajda eski öğrencileri James Rodriguez ve Danilo hakkında açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik direktör, Danilo hakkında "Dalga geçmiyoruz, Danilo üst düzey bir oyuncu. Danilo'yu 2011 yılında Porto'ya almıştım ve sadece 21 yaşındaydı fakat onun karakteri beni büyüledi. Çok ofansif bir oyuncu hakkında konuşuyorum. Sahanın her iki tarafındada yetenekli bir Brezilyalı. Özellikle sağ kanatta. İki ayağını da iyi kullanabiliyor ve inanılmaz bir tekniği var." sözlerini kullandı.

''MUHTEŞEM BİR AYAĞI VAR''

Vitor Pereira, Kolombiyalı James Rodriguez hakkında ise "James Rodriguez'i 19 yaşında Banfield'dan Porto'ya transfer etmiştik. Çok yetenekli bir oyuncuydu. Kafası yukarıda oynar ve her zaman doğru kararı verir. Muhteşem bir sol ayağı var. James, defansif anlamda önlem alınması gereken bir oyuncu. Ona ofansif anlamda özgürlük tanımalısınız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum