Warriors NBA tarihine geçmeye hazırlanıyor

Cleveland karşısında ilk üç maçı da kazanan Golden State, bu karşılaşmayı kazanması durumunda tarihte play-off'larda hiç kaybetmeden şampiyonluğa ulaşacak ilk takım olacak.

Warriors NBA tarihine geçmeye hazırlanıyor
10 Haziran 2017 - 00:01

NBA finalleri dördüncü maçında Cleveland deplasmanına çıkacak olan Golden State Warriors, bu mücadeleyi kazanması halinde NBA play-off tarihinde hiç kaybetmeden şampiyonluğu kazanacak ilk takım olma onuruna erişecek. 

TARİHİ MAÇ TV 8.5'TA

İki ekip arasında Quicken Loans Arena'da oynanacak bu mücadele 04.00'ten itibaren TV 8.5'tan naklen yayınlanacak. 

WARRIORS DURDURULAMIYOR

Bu sezon müthiş bir performans sergileyerek normal sezonu lider tamamlayan ve aynı başarıyı play-off'larda da sürdüren Golden State, ilk turda Portland, yarı finalde Utah ve Batı finalde de San Antonio'yu 4-0'lık serilerle geçerek NBA finaline yükseldi. California ekibi, finallerde de Cavaliers'ı ilk üç maçta da yenerek 15-0'lık bir seri yakaladı. 

LEBRON YETMİYOR

Batı şampiyonu karşısında çok üstün bir oyun ortaya koyan ve 32 sayı, 12.3 ribaund ve 10.3 asist ile triple-double ortalamaları tutturan LeBron James'in bu müthiş performansı bile tek bir galibiyet için dahi yetmedi.

İLK OLMAYA ÇOK YAKIN

Normal sezonun ardından çıktığı 15 karşılaşmayı da kazanan Golden State, Cleveland'ı bir kez daha mağlup etmesi durumunda, play-off'larda hiçbir maçı kaybetmeden NBA şampiyonluğu kazanacak ilk takım olma unvanını alacak. 

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI





YORUMLAR

  • 0 Yorum