Zeljko Obradovic Darüşşafaka galibiyetinin şifresini verdi

Darüşşafaka'yı üç maçta da mağlup eden Fenerbahçe, finale yükselirken koç Zeljko Obradovic aldıkları galibiyeti yorumladı.

Zeljko Obradovic Darüşşafaka galibiyetinin şifresini verdi
02 Haziran 2017 - 22:49 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 22:58

Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi yarı final 3. maçında Darüşşafaka Doğuş'u deplasmanda 90-74 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe'de koç Zeljko Obradovic, kazandıkları başarı hakkında konuştu. İşte başarılı başantrenörün yorumları...

"ÇOK İNATÇI VE PES ETMEYEN BİR TAKIM"

"Çok fazla saygı duyduğumuz bir rakiple yarı finalde karşılaştık. Kendilerine has bir tarzları var ve oyunlarında agresiflik belirli bir yer tutuyor. Bu yıl onlara karşı bütün maçlar zorlu geçti. Daha önceki üç maçı da domine ederek kazansak da hiçbir zaman kolay olmadı. Tarzları, sizi karşılaşma boyunca konsantre olmaya itiyor. Çok inatçılar ve hiçbir zaman pes etmiyorlar. Mücadelenin büyük bölümünü önde götürsek de bir ara farkı kapattılar ve aynı agresiflikle bunu sürdürdüler. Bu sebeple bu akşamki oyunumuzdan memnunum. Oyuncularımı tebrik ederim. Final Four’dan sonra kolay olmuyor. Bütün ekip enerji ve motivasyon elde etti. Ayrıca taraftarımıza da bugünkü desteklerinden dolayı çok teşekkürler. Finalde de aynı şekilde desteklerine çok ihtiyacımız var, mutlaka maçlarımıza gelsinler."

"SERİNİN KİLİT NOKTASI AGRESİF SAVUNMA"

“Kesinlikle yaptığımız agresif savunma kazandığımız üç maçın da kilit noktasıydı. Sahayı iyi paylaştık. Herkes ne yapması gerektiğinin bilincindeydi. Takımımızda güzel bir hava var. Bütün oyuncularımı aynı anda kullanamasam da herkes en iyisini sahaya yansıtmaya çalışıyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum