Fenerbahçe Avrupa'nın en iyisi

Fenerbahçe Avrupa'nın en iyisi
08 Haziran 2017 - 13:20 - Güncelleme: 08 Haziran 2017 - 13:23

Beşiktaş Sompo Japon’un yıldızı Vladimir Stimac, yarın başlayacak final serisi öncesi rakipleri Fenerbahçe’ye övgüler yağdırarak, “Avrupa’nın en iyisi” dedi.  Kaptan Muratcan Güler ise serinin çok zor geçeceğini ifade etti.

İki oyuncu da NTV Spor’dan Pınar İlik Üçer’e açıklamalarda bulunurken, Vladimir Stimac kaybedecek hiçbir şeylerinin olmadığını söyledi.

Basketbol Süper Ligi’nde play off final serisi öncesi Beşiktaş Sompo Japon’lu Vladimir Stimac, sarı-lacivertlilerin Avrupa’nın en iyi takımı olduğunu ifade etti.

“EuroLeague’i kazandılar. Onlara karşı oynamak zor olacak ama kendimizi en iyi şekilde hazırlıyoruz” diyen Stimac, “Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. En iyi performansımızı ortaya koyacağız. Seriyi kim daha çok ister, kim daha iyi savunma yaparsa o kazanacak” şeklinde konuştu.

“5 SENE SONRA BÜYÜK ONUR”

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Muratcan Güler ise finale çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. NTV Spor’a konuşan Güler, “Beş senedir basketbol şubesi buraları görememişti. Tekrardan orayı yaşayabilecek olmak büyük bir mutluluk, büyük bir onur. Bu hepimizin emeğiyle, bütün sezon boyunca dikkatli ve zor bir şekilde çalışmasıyla gerçekleşti” ifadesini kullandı.

“MAKİNE GİBİLER”

Tecrübeli basketbolcu, rakipleri Fenerbahçe’nin makine düzeninde oynadığını söyleyerek, “Şu anda çok formdalar. Final Four öncesinde başlayan bir form grafikleri var. Tek düşüncem bizim serinin bir maç uzamasından dolayı onlar bu ara maç temposundan biraz daha uzaklaştılar. Belki bu bizim için avantaj olabilir ama kesinlikle çok zor geçecek” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum