Astra Sakarya yenerse Süper Lig'e

Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu beşinci hafta maçında yarın Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak olan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet peşinde.

Astra Sakarya yenerse Süper Lig'e
30 Mayıs 2017 - 15:56

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi ile oynayacağı müsabakadan galip gelirse adını Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yazdıracak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Acıbadem Üniversitesi maçının önemini vurgulayarak açıklamalarda bulundu.

“SÜPER LİG’İ İSTİYORUZ”

Köse, "Oyuncularımız maça hazır. Rakibimizi deplasmanda geriden gelerek güzel bir oyunla mağlup etmiştik. Bu maçta da konsantre bir şekilde galibiyete uzanarak, üst lige yükselmek istiyoruz. Oyuncularımızın bazıları sakat olarak mücadelelerini sürdürüyor. Bu, azmimizin ve hedefe ne denli kilitlendiğimizin en büyük göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

CEZA VARSA İFTAR DA VAR

Kulüp başkanı Orhan Bayraktar ise final grubunda oynayacakları karşılaşma öncesinde seyirci cezalarının olduğunu, bu yüzden alternatif ürettiklerini dile getirdi.

Bayraktar, "Salonun önüne kurulacak dev ekrandan takımımızı desteklemek ve iftarımızı beraber yapmak için taraftarlarımızı salona davet ediyorum. İnşallah oynayacağımız müsabakada gülen taraf biz olacağız ve şampiyonluk coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız"

MAÇ DETAY

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi'ni yarın saat 19.00'da Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda ağırlayacak. Mücadele TRT Türk'ten canlı olarak yayınlanacak.

Play-off final grubunda aldığı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider durumda bulunan Astra Sakarya, karşılaşmayı kazanması durumunda son hafta maçları öncesi Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı kesinleştirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum