Beşiktaş Gaziantep'te tur arıyor

Süper Lig’de bu akşam Gaziantepspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar deplasmandaki maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Beşiktaş Gaziantep'te tur arıyor
28 Mayıs 2017 - 10:24

 Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında bu akşam Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 2016-2017 sezonu şampiyonluğunu ilan etmeye çok yakın..

Haftayı en yakın takipçisi Medipol Başakşehir’in 4 puan önünde lider tamamlayan ve son 2 haftaya avantajlı giren siyah-beyazlılar, ligden düşmesi kesinleşen Gaziantepspor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk turu atacak. Gaziantep Stadyumu’nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

ATİBA YİNE YOK

Gaziantepspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Beşiktaş, kritik karşılaşmaya tam kadro hazırlandı. Siyah-beyazlı takımda bir süredir sakatlığından kaynaklanan ağrıları nedeniyle oynayamayan Atiba Hutchinson’ın bu akşam da ilk 11’de olması beklenmiyor.

Ligde son 5 maçın 3’ünde sahaya çıkabilen ve bunların hiçbirinde 90 dakikayı tamamlayamayan Atiba’nın yerine yine Tolgay Arslan’ın oynayacağı öğrenildi..

Beşiktaş, bu hafta şampiyonluğunu ilan etmesi halinde, arka arkaya iki sezon mutlu sona ulaşmış olacak. Siyah-beyazlılar ayrıca Futbol Federasyonu’nun yönetmeliği gereği, toplamda 15. lig şampiyonluğunu kazanarak formasına üçüncü yıldızı da takacak. Ligde kazanılan her 5 şampiyonlukta kulüplere birer yıldız veriliyor.

ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇECEK

Öte yandan, teknik direktör Şenol Güneş, geçen sezon siyah-beyazlı takımın başında yaşadığı şampiyonluğu bu sezon da tekrarlaması halinde tarihe geçecek. Güneş, Beşiktaş’ı arka arkaya şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör olacak. Siyah-beyazlı takım da 1991-1992 sezonunun ardından ilk kez üst üste iki yıl şampiyonluk sevinci yaşayacak.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI


YORUMLAR

  • 0 Yorum