Beşiktaş Porto'da sahne alıyor

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor. Süper Lig’de haftayı Karabük deplasmanından galibiyet alarak kapatan ve moral bulan Şenol Güneş’in öğrencileri, Devler Ligi’nde grubun güçlü takımı Portekiz devi Porto le karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş Porto'da sahne alıyor
13 Eylül 2017 - 00:05 - Güncelleme: 13 Eylül 2017 - 00:11

Son iki senenin Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarında bu gece ilk maçına çıkacak. G Grubu’nun iddialı takımı Porto ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan siyah-beyazlıların hedefi en az 1 puan çıkarmak. 

13 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak bu önemli karşılaşma Tivibu Spor 2'den naklen ekranlara taşınacak. 

LİGDE 10 PUAN

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş sonra Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Beşiktaş, ardından sırasıyla Bursaspor ve Karabükspor'u yenerek 4 haftada 10 puan topladı.

Kara Kartal, son Karabükspor müsabakasında teknik direktör Şenol Güneş Porto mücadelesini düşünerek, milli takım mücadeleleri nedeniyle verilen aradan dönen birçok futbolcuyu dinlendirdi.

PORTO NAMAĞLUP

Portekiz Ligi'ne harika bir başlangıç yapan Beşiktaş’ın rakibi Porto ilk 5 haftada çıktığı 5 müsabakada gol yemeden galip geldi. 42 yaşındaki Sergio Conceiçao'nun çalıştırdığı Porto bu müsabakalarda rakip filelere 12 gol attı.

Geride kalan sezonda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ligin bitimiyle Porto'ya geri dönmüştü. Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyerken cezalı duruma düştüğü Porto-Beşiktaş maçında oynayamayacak.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum