Loris Karius hala iyi bir kaleci olabilir mi?

Beşiktaş ile yollarını ayıran Alman kaleci Loris Karius, genç yaşta ikinci baharını yaşama amacında...

Loris Karius hala iyi bir kaleci olabilir mi?
24 Mayıs 2020 - 09:23 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 11:43

Liverpool’da Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’e karşı kabus gibi bir maç çıkartan Loris Karius, yıllar geçmesine rağmen hala kendine gelebilmiş değil. Yeni bir hayat için Beşiktaş’a gelen Karius, o döneme göre ‘iyi bir transfer’ olarak gözüktü ancak Türkiye’de geçirdiği iki senede kalecilik işini unutmuş gibiydi.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Alman kaleci için son olarak ortaya Hertha Berlin iddiaları atıldı. Peki Loris Karius, Bundesliga’da tekrar iyi bir kaleci olabilir mi?

HERTHA BERLİN DOĞRU TERCİH Mİ?

Bundesliga’da son haftaların formda takımı Hertha Berlin’in kalesini Norveçli Rune Almenning Jarstein koruyor. Norveç milli takımının da kaleciliğini yapan tecrübeli kaleci hiç kötü bir kaleci değil ancak artık yaşı 35 oldu. Yedek kaleci Thomas Kraft ise as kalecilik için yeterli değil. Karius, tekrar kendine gelebilmesi için oynayacağı bir takıma gitmesi gerekiyor. Hertha’nın bu anlamda iyi bir tercih olacağını söyleyebiliriz.

BERLİN FAKTÖRÜ

Alman kaleci, ayrıca ülkesinin başkentinde oynama fırsatı yakalayacak. Eşi Sophia’nın da Almanya’daki işlerini düşünürsek Berlin, Karius için yaşanabilecek muazzam bir şehir.

LABADDIA VE SON ŞANS...

Son olarak Bruno Labaddia faktörü... Labaddia’nın son iki haftada ‘bitmiş’ oyuncuları nasıl tekrar canlandırdığını gördük. Karius için son şans Hertha Berlin olarak gözüküyor...

YORUMLAR

  • 0 Yorum