Yeni bir 'Ryan Giggs' doğuyor! Ryan Giggs tam not verdi

Manchester United, birçok mevkiide eski oyuncularının kalitesini arıyor ancak alt yapıdan gelen Dylan Levitt oldukça heyecan yaratıyor.

Yeni bir 'Ryan Giggs' doğuyor! Ryan Giggs tam not verdi
25 Mayıs 2020 - 07:55 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 10:36

Manchester United için Ryan Giggs’in büyüklüğünütartışmaya gerek yok. Onlarca kupa, maçlar, goller, asistler… MANU efsanesiolan Giggs’in ülkesi Galler’den bir yıldız daha Manchester United altyapısından doğuyor.

Kırmızı Şeytanlar’ın U23 takımında forma giyen Dylan Levitt, performansıyla gelecek yıllarda ‘kırmızı forma benim’ mesajını verirkenabisi Giggs’ten bile övgü almayı başardı.

Giggs: ''Onda kendimi görüyorum''

Ryan Giggs, Galli Levitt için ‘’Onda kendimigörüyorum. Karakteri de çok iyi bir futbolcu. Gelecek yıllara kesinlikle damgavuracak. Galler takımında da onun olduğu sürece maçları çok zor kaybederiz diyedüşünüyorum.’’ Sözlerini kullanıyor.

19 yaşındaki futbolcu, bu sezon U23 ekibiyle 15 maça çıkarken 3 gol ve 4 asist üretti. En büyük özelliği ise attığı uzun paslar ve oyunu okuyabilme yeteneği olarak ön plana çıkıyor.

Paul Scholes, David Beckham'ın izinden
Manchester United akademisinin en umut vadeden isimleri arasında gösterilen Lewitt, 28 Kasım 2019'da Astana karşısında ilk UEFA Avrupa Ligi maçına çıkmıştı. Galler doğumlu olan genç yıldız, Manchester United radarına girmeden önce Galler ekiplerinden Connah’s Quay Tigers'ın altyapısında forma giydi.

Oyunu yönlendirmesi, attığı paslarla dikkat çeken Lewitt, Manchester United'ın efsaneleri Scholes ve Beckham ile şimdiden kıyaslanmaya başlandı. Gelecekte onlar gibi iz bırakabilecek mi? Bunu şimdiden tahmin etmek zor ancak onların yolundan ilerlediği kesin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum