Lyon Yeni Benzema'yı buldu! Karşımızda Kadewere

Premier Lig ve La Liga'ya yaptığı golcü ihraçlarıyla ünlü olan Lyon, yeni Karim Benzema'yı bir kez daha Ligue 2'de buldu.

Lyon Yeni Benzema'yı buldu! Karşımızda Kadewere
03 Haziran 2020 - 17:40 - Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 20:13

Bir dönem Fransa Ligue 1'e damgasını vuran ve Avrupa kupalarında yaptıklarıyla ses getiren Lyon, eski günlerinden uzak olsa da yıldız avcılığı konusunda aynı çizgisinde devam ediyor.

Avrupa futboluna kattığı büyük oyuncularla ünlenen Lyon'un yeni gözdesi: Tino Kadewere.

Premier Lig'in kapısından döndü

Le Havre'den devre arasında 12 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Lyon'a transfer olan Kadewere'nin yeni Benzema ya da Alexander Lacazette olabileceği konuşuluyor. Premier Lig'in kapısından döndü

Aston Villa, Ocak ayında Kadewere ile ilgilenmesine karşın golcüleri Wesley'in sezonu kapatmasıyla birlikte hemen katkı verebilecek bir santrfora yönelmek zorunda kalarak Genk'ten Mbwana Samatta'yı kadrolarına kattılar.

"Büyük bir potansiyele sahip"

Zimbabweli oyuncunun transfer edildiği dönemde Lyon'u çalıştıran Rudi Garcia, "Kadewere büyük bir potansiyele sahip. Gelecekte bize büyük katkısı olacaktır. Ancak şu an Le Havre'de kalması akıllıca bir karardı. Onun da anı gelecek" şeklinde konuşmuştu.

Sezon sonuna kadar Le Havre'de kiralık olarak forma giyecek olan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon 24 maçta 20 gol attı ve 4 asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum