ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Lens - Volkan A.Ş

25 Eylül 2016 - 10:39

Kazanmak güzel… Kasımpaşa maçının etkisi, bu galibiyet ile daha da önem kazandı. Evinde oynadığı Başakşehir maçını izlediğim Gaziantep için yeni takım, iyi olacak dedik ve havası da belliydi.

Böyle takımlara karşı iikinci ve üçüncü golleri bulamazsanız araya bir gol sıkıştırır işi başa sararlar. Nitekim beraberlik golü kötü zamanda geldi ama duran top avantajı ile Fenerbahçe tekrar toparladı.

Yavaş yavaş "Advoocat'ın takımı" diyebileceğiz Fenerbahçe'ye. Sistemi oturtmaya başlamış.

Birbirinin kopyası orta saha diyoruz, hoca da bunun farkında ve üçününde görevlerini standarda bağlamış. Herkes işini yapıyor. Ozan dışında. Hala aklı hücumsal tarafta. Savunma yönünü top rakipteyken futbolu eksik. Joseph ise hücuma yakın bölgelerde pres yapıyor ve duran toplarla gol arıyor. Dün gece attığı gol hayat kurtardı.

Lens değil gerçek bu ! Asist uzmanı olmakla kalmıyor takımın önemli hücum gücü. Sağ kanat ondan soruluyor. Sonra sola geçip orayı da yokluyor.

Bir diğer" Atom"  da Volkan Şen. Çabalıyor adam geçiyor kaleye gidiyor nefesi bitene kadar Lens ile kanat paylaşıyor. Son pasları doğru verebilsen, gününde olsa kulübeye gol veya goller ile giderdi. Emenike de onlardan yararlanmayı beceriyor.

XXX

Fener kötü mü oynadı ? Hayır. Kopuk kopuk oynadılar. Lens-Volkan ile her 2 kanadı etkili kullanıp gol yolları açtılar. Taraftar desteği ile her hücuma çıkışları eski günleri hatırlattı ama beceri eksikliği gecenin de tek eksiğiydi.

Fenerbahçe kazanmayı beceriyor. Rakipler zayıf gibi görünse de 3 puan havayı değiştiriyor camiada. Şimdi üzerine koyarak gidiliyor ise en önemli sınav Osmanlı deplasmanı. O maç sezona bakış açısında sapmalar yaşatacaktır. Pozitif veya negatif...

25.09.2016 - futboo

YORUMLAR

  • 0 Yorum