ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Yeni sezon yeni umut

20 Mayıs 2019 - 23:55

Ligin kalitesizliğine en güzel örneği Fenerbahçe üzerinden yapabiliriz. Bu bitik, kulüp tarihinin en kötü takımı haftaya Antalyaspor'u yendiği taktirde sezonu 6.bitirecek. Hani, herkesi çileden çıkartan, Kadıköy'de bile maç izlerken topun peşinden koşturandan çok o Çubuklu  için orda olan muhteşem taraftara kahır çektiren kadrodan bahsediyorum.

Düşen Erzurumspor karşısında  bile gördük ki, bu üretemeyen 2-3 pası yapamayan orta saha Jailson dışında çöp. Tolgay bu kafayla Fenerbahçe'ye yararlı değil köstek olur. Arkadaşlarına pas değil iftira attı. Topal'ı saymıyorum çünkü ona ihtiyaç duyulan bir orta saha var ise durum net ortada zaten.

Hücuma dönük isimlere bakıyoruz, ihtiyar heyeti. Valbuena ve Soldado aynı Topal örneği gibi. Onlar oynuyorsa durum içler acısı demektir.

Bakın bunları "Önümüzdeki sezon şampiyon biziz kimse heveslenmesin" diyen Başkan Ali Koç'a dayanarak yazıyorum. Koca maraton ihtiyar heyeti ile olmaz. Isla Dirar gibi isimler hariç, Zajc ve Moses (kalacak ise) gibi oyuncuların, Eljif Elmas'ın yanına klas genç ve dinamik isimler şart. Ayrıca, Ersun Yanal ile devam edecek ise zaten dayanıklı genç isimler şart.

Ben olsam, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklama sonrası sezon sonu göndermeye kesin karar verir ve uygulardım ama Başkan taraftarı dinlemeyi seviyor. Onlar istedi diye getirdi ya..!

Sonuçta kötü ötesi bir sezon haftaya son bulacak ve Başkan Ali Koç'un enkaz devraldığı ve mali açıdan ayağa kaldırmaya çalıştığı bir sezonu bitireceğiz. Ama yapılacak transferler üzerinden de önümüzdeki sezona bakış açılarını da Haziran sonuna kadar anlamış olacağız. Yani, yeni sezon yeniden umut yeşertecek mi kısa sürede anlayacağız. 

Yaşayalım görelim... 

YORUMLAR

  • 0 Yorum