ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Atanı ve tutanı olmayan takım

12 Ağustos 2017 - 23:43

"Bir hatayı tekrarlayınca farklı sonucu beklemek büyük yanılgıdır" demiş Einstein.

Yani Fenerbahçe'nin atanı (RVP) ve tutanından (VOLKAN) bahsediyorum. Bu 2 uç kötüyse hiç bir şey yapamazsınız.

Maça 4 Türk ile başladı Fener. Akıl dolu ilk golün 3 ismi de öyleydi. Topal ara pas İsmail güzel asist ve Alper düzgün vuruş. 1-0.

Yani bu 3 Türk harika bir iş çıkarırıken diğer Türk Volkan onların eserini 3 dakika sonra çöpe attı.

Yıllardır bildiğimiz hiç şaşırmadığımız Volkan hatasıydı. Arkadaşları golü bulmuş, momentumu yakalamışsın ama bir anda rakibe oksijen desteği veriyorsun.  

Bu takıma acil golcü lazım. RVP kafa olarak kopmuş bu takımdan. Hemen kurtulmak şart. Böyle giderse sezon içinde takımı da aşağı çeker. 

Hiç mi iyi şeyler yoktu peki diyebilirsiniz. Vardı tabii. Isla ve Dirar ikilisi özellikle Valbuena'nın onlara yakın oynadığı bölümlerde iyi işler yaptılar.

İsmail istekli çalışkan oynadı. Yani kanatlar hep bir şeyler üretmeye çalıştı. Ancak orta kulvarı hiç kullanamadı Fenerbahçe.

Topal-Josef ikilisinin önünde bir 10 numara olsaydı bu kulvar da sonuca katkı yapardı.

Topla en çok buluşan Valbuena canla başla üretmeye çalıştı ama yalnız kaldı. Çünkü, Alper ona destek verecek kapasite de değil. Golü attı ama sonrası tek başına oynamayı tercih etti.

Josef ise çalışkanlığı yanında Göztepe'nin 2.golünde yardıma gelmesine rağmen topu kesemeyince hatalı göründü. 

Sonuçta, Aykut Hoca da görüyordur bunları, eminim.

Takımı tam oturtmak için hücum varyasyonlarını yönetecek 10 numaraya da ihtiyacı olduğunu duymayan binleyen kalmadı ve hatta bir stoper daha istiyordur. Skrtel'in yanına da emanetçi değil gerçek stoper şart. 

Göztepe 10 yabancısı ile  birşeyler yapma çabası içinde göründü. Scarione ve Castro akıllı transferler uyum içinde iyi işler yaptılar ama dağınık oynayan Fenerbahçe de onlara çanak tuttu.

Bu Göztepe evinde çok can yakabilir. Hele o muhteşem taraftarı ile yıllar sonra geldiği süprlige tutunursa sezonu başarılı bitirmiş olur. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum