ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Formaya saygı

21 Eylül 2018 - 00:12

Avrupa Ligi'nin en kötü futbol oynayan takımını izledim. Rakibine gel bana gol at dercesine oynanan bir oyun izledim. Buna futbol diyemiyorum.

Skoru bir tarafa koyup bazı gerçeklere değinmek lazım. Sanki maçtan önce piyasadan birbirini tanımayan 11 adam toplamışsınız, gazozuna maç gibi sahaya çıkarmışsınız.

Yahu bu formanın hiç mi değeri yok. Hiç mi önemi yok. Bir takım bu kadar mı dengesiz düzensiz dağınık amaçsız oynar.

Neymiş, Beşiktaş derbisi daha önemliymiş ve bu maç öncesi rotasyona gitmiş Cocu. Cocu'ya birazdan gelicem ama, ayıp be kardeşim forma verdiği adamlar da top oynasın biraz. En azından boğuşun savaşın sahada. Kötü oynayabilirsiniz ki zaten öyleydiniz ama mücadele etmeme hakkınız yok. Koca 45 dk da üstüste 10-11 pas yapamadılar.

İyi kapanan ve adına yakışır Dinamo gibi çalışan, futbolu mütevazı oynayan Zagrep'e çok kolay teslim olmak bu formaya hiç uymadı.bu formayı kim giyerse giysin ayıp beyler ayıp..

COCU YETER ARTIK

Barış gibi genç dinamik ve FUTBOLA AÇ bir yetenek dururken bitik Alper'den ne bekliyorsun ?

Isla gibi uluslararası tecrübesi ve oyun bilgisi üst düzey bir adam varken Şener ne alaka?  

Her maça farklı bir 11 ile çıkmak niye ? Olur 8-9 çekirdek kadron 1-2 bilemedin 3 oyuncu değiştirip sistemi düzeni kültürü oturtmaya çalışırsın saygı duyarım ama son 5-6 maç hepsi farklı 11..? 

G4

Alper-Benzia-Aatıf ve Frey tesislerde kaç kez bir arada oldular kaç dakika ve hangi dille muhabbet ettiler, geçtim bunları, antrenmanda kaç dakika böyle oynadılar da takımın bu geceki gol ayakları olsunlar. Takımın golcüsü Frey ama 18'in sağından o orta yapıyor. G4 yani GARİP DÖRTLÜ.

Cocu'ya bir önerim var. İstatistik önemliyse eğer, Daum'un 3 sezonluk kurgularını kadro seçimlerini ve oyun mantığını incelesin. O da yeni bir oluşumda yer almıştı ama ideal kadrosunu ligin 2.haftasıyla birlikte oturtmuştu. Hatırlayın ilk hafta İstanbulspor'dan 3 yendiği maç sonrası hemen 2. hafta Trabzonspor maçı sonrası "Bu sezon biz Şampiyon olacağız" demiş ve olmuştu da.. Cocu'nun bu gidişle Beşiktaş derbisi sonrası ne söyleyecekleri açıkçası çok önemli..

Yaşayalım görelim..

YORUMLAR

  • 0 Yorum