ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Futbolcu gibi futbolcu

09 Nisan 2017 - 21:35

Dağınık bir görünüm de sergileseler, bireysel çabalar ve rakibin şanssızlığından  yararlanmış da olsalar Fenerbahçe için galibiyet güzel.

Amaçsız, ama ucundan biraz, önümüzdeki haftalara ikincilik umudu ile bakılabilecek sonuç aldı Fenerbahçe. Hem, yukarıdaki iki takım pazartesi akşam oynayacak ki, her sonuç Fenerbahçe'ye yarayacak. Hem de haftayı kayıpla geçmiş Trabzonsor'a 6  puan fark atmak da önemli.

Hedefinin Türkiye Kupası olduğunu artık camianın bile kabullenmiş olduğu bir Fenerbahçe'den bahsediyoruz. Mental olarak lig maçları daha rahat geçer çünkü bahanesi var takımın.

İYİ OYNAYAN FABIANO KESİK YEDİ

Gecenin enteresanlığı Advocaat'ın Fabiano'yu kulübeye çekip Volkan'a şans tanımasıydı bence. Alıştık bu tür durumlara ama yine de haftalardır iyi oynayan Fabiano'nun kesik yemesini yazmak lazım.

Akhisar kendi kalesine attığı gole kadar değil maç boyunca orta sahayı daha doğru kullanan taraf oldu.

Savunmanım arasına giren Topal'ın aslında Josef ve Alper'e koca orta sahayı terketmiş olması rakibe yaradı.

Lens'e yakın markaj da akıllı bir taktik olarak Fenerbahçenin hücum navigasyonunun bozulmasına neden oldu.

Aatıf zaten hücum kapasitesi düşük savunmasıyla, RVP de arada sırada görününen haliyle hep Lens'e bağlı kaldılar.

Gol yolları daha çok Josef'in sürpriz koşularınaveya rakibinden kurtulduğu anlarda Lens'e bağlı oldu. Zaten Ömer Bayram'dan bir kez kurtuldu hatta ondan top çaldı ve gole gitti Lens.

Garip goller atıyor Fenerbahçe. Karabük maçında Sow şut attı RVP'nin ayaklarına takılan topu Hollandalı gole çevirdi.

Bu gece de önce Lopes kendi kalesine attı sonra RVP şut attı Josef'in ayağına dolanan top ona çok çalıştığı bu gecede gol hediyesi oldu. Gecenin tek güzel golü de sahanın futbolcu görünümlü 3-5 isminden biri Lens'den geldi desek yanlış olmaz sanırım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum