ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Vah... Vah... Vah...

19 Şubat 2017 - 09:01

ÖNCE YÖNETİME

Maçı yazmadan önce stat eziyetini yazmak istedim. Zaten takım kötü, hocası "adil" davranmayı bir tarafa bırakmış, oyuncuların güvenini kaybetmiş, yani kısaca takımı kaybetmiş.

Bunlara rağmen, daha kötü geçirdiği sezonlar da dahil forma renk aşkına en azından Kadıköy'de stada gelen taraftar hiç bu kadar az olmamıştır.

Çünkü, güvenlik gerekçesiyle kapatılan yollar stada geliş gidişi eziyete dönüştürdü.

"Zaten takım kötü" yakıştırmasıyla, "Bu eziyete değmez" demek isteyen taraftarlar için bir kılıf oldu.

Bu takım şampiyonluk yarışı içinde olacak, isterseniz yolları köprü çıkışından kapatın bir yolunu bulur tribüne gelir Fenerbahçe taraftarı.

Stadın inşaat sürecini hatırlayın.. Tek tribün kapalı, yollar çamur, pislik, ama stat doluydu. Bu boşluk aslında 2-3 sezondur gelen birikimlerin de mesajıdır bir anlamda. Mesajı almak istemeyen Yönetim var ortada. Yazık.

Yargı sürecini saygıyla ve övgüyle desteklediğim bu yönetim son 2 sezondur inanılmaz hatalar yanlışlıklar içinde yönetmiştir takımı.

GELELİM TAKIMA

Simon Kjaer Krasnodar maçı sonrası, "Tesadüfen pozisyona giren bir takım gibi oynuyoruz " diyerek tüm durumun özetini geçmişti. Haftalardır ısrarla yazıp, tartıştığım Fenerbahçe'de ne sistem ne organizasyon ne de adalet kaldı. Dediğim durumun içerden bir oyuncu tarafından söylenmesi çok acı ama gerçek.

Bu sezon bence 2.yarının ilk haftası Adana maçı ile bitmişti zaten. Araya hasbelkader Beşiktaş kupa maçı girince geçici dolgu olmuştu. Ama Advocaat'ın kafa yapısındaki emekli tavır son haftalarda daha belirgin olmaya başladı.

Atıf'ın takastan dönüp devre arası kampına geç katılıp Adana maçına 11 başlaması, İsmail Köybaşı dururken bitik Hasan Ali'de ısrar etmesi, Ozan ve Volkan Şen sakatlıktan çıkıp hazır değilken 10 kişi kalmış Bursa karşısında onlara öncelik tanıması, Krasnodar karşısında Emenile bombası ve son Kasımpaşa maçında van der Wiel saçmalığı.

Lastik patladı artık, geçici yamalarla veya içine hava basarak yolun sonuna gidemeyecek ama sanki Advocaat Hollanda'ya erken dönmek istiyor gibi geldi bana.

Bu saçma değişimler yönetime "Sıkıyorsa beni gönderin" resti gibi.

Başkan ne olursa olsun sezon sonunu bekliyor. Advocaat şartları bu kadar zorlayarak nereye varacak göreceğiz.

Bu çarşamba yine çok farklı bir 11 göreceğiz sahada.

Krasnodar bir salaklık yapmaz ise Fenerbahçe için Avrupa defteri de kapanmış olur. Yemeden 2 gol atmak şu anda sahaya hangi 11 ile çıksa zor.

Gerçi farketmez, Rus takımı çok kötü olduğu için veda süresini uzatmış olurlar o kadar. Diğer kupada rakip Kayseri. Hani şu 4 atan Kayseri. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın haline bakın.

Adana-Bursa-Kayseri-Krasnodar gibi takımlara kayıplarını yazıyor, tartışıyoruz.

Vah vah vah…

19 Şubat 2017 - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum