ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Yan top Mehmet

29 Eylül 2017 - 22:04 - Güncelleme: 30 Eylül 2017 - 01:49

Önce OKAN BURUK'u tebrik etmek lazım. Maç öncesi hakem hakkında verdiği demeç etkili oldu. Şimdi herhalde konuşma sırası Fenerbahçe'ye geçti.

Sonra, derbi galibiyeti nasıl güme gitti ona bakalım.

Bir takım 6 günde bu kadar mı değişir. Koca 90 dakikada ceza sahasına bir tane etkili orta nasıl yapamaz. Topla daha çok oynamanın maç kazandırdığına inanırsın ama eğer orta sahan direk kaleye gidebilecek pasları atabilirse.

Ama "YAN TOP MEHMET " sahadaysa böyle bir şansın olamaz. Bir Mehmet Topal koca Fenerbahçe'yi bu kadar mı yavaşlatır. Zaten arkasında 2 stoperi var iken o 3.stoper gibi oynayınca takımını ileri taşıyamadı. 

Hasan Ali varsa olamaz. Sağ kanatta ISLA tek başına hemen her şeyi yaparken sol taraf önce HASAN ALİ sonra da VALBUENA yüzünden bitikti. Koca maçta tek pozisyon Mehmet Ekici'nin şutu ise ve Janssen bir net pozisyona dahi giremeden oyundan çıkıyorsa anlayın Fenerbahçe'nin bitik halini. 

Bu maç için ne yazsak ne tarafından tutsak rezalet. Akhisar müthiş mücadele ederek önce durdurdu sonra golü buldu. Ömer Bayram ve Lopez ile her 2 kanattan sürekli ortalarla gol aradılar. İstediler ve kazandılar.

Fenerbahçe için yukarıya tırmanmak adına her maç önemliydi. Hele Derbiden sonra daha da önem kazanmıştı. Derbiyi kaybederse kopar diyorduk ama her maç öyle oldu.

Bu lig böyle bitmez. Böyle yüksek iniş çıkışlı oyun çok canları yakar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum